Fațete dentare

Fatetele dentare reprezinta solutia cea mai rapida de a obtine si pastra pe termen lung un zambet cat mai alb. Procesul de fatetare este o varianta mai rapida si mai putin invaziva decat protezarea prin coroane dentare, unde pierderea de tesut dentar este mai mare. Durata de viata a unor fatete dentare ceramice este intre 5 si 10 ani.

Fațetele dentare ceramice e-max, denumite și fațete dentare integral ceramice reprezintă o alternativă avantajoasă pentru toți pacienții care își doresc fațete care îmbină estetica superioară cu rezistența și flexibilitatea.

Fațetele dentare ceramice e-max se remarcă prin faptul că imită perfect aspectul dinților naturali, au un risc scăzut de fracturare și se îmbină armonios cu dinții naturali. Din aceste motive, ele sunt alegerea ideală pentru pacienții cu dinți colorați neuniform, inegali sau erupți necorespunzător. Ceramica de calitate superioară din care sunt fabricate fațetele Emax își păstrează culoarea intactă pentru o perioadă lungă de timp. Rezistența la șocuri fizice și mecanice le oferă durabilitate în timp, de aceea fațetele integral ceramice Emax rezistă până la 10 ani!